Disclaimer

Deze website is onder constructie en een uitgebreide disclaimer volgt nog. Ondertussen wil ik alvast zeggen dat je op deze website geen financieel advies vindt en in de toekomst zal dat ook nooit het geval zijn. Gebruik altijd je gezond verstand als besluit ergens je geld in te stoppen. De cryptocurrency space is een ontzettend boeiende ruimte, maar wordt ook het ‘wilde westen’ genoemd. Waar geld is, zijn criminelen en er zijn genoeg voorbeelden te geven van mensen die alles kwijt zijn geraakt. Pas met name op als je besluit deel te nemen aan een ICO. Investeer nooit meer dan je kunt missen.

Deze website is ervoor bedoeld om Nederlanders te hoeden voor de meest veelvoorkomende valkuilen. Dat gezegd hebbende kan ik nooit aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade die kan worden veroorzaakt door websites waarnaartoe deze website linkt of die genoemd worden op deze website. Ook probeer ik hier zo goed en accuraat mogelijk informatie te geven over de verschillende cryptomunten en de technologie en het nieuws daaromtrent, maar de space is voortdurend in beweging en ik kan nooit garanderen dat de informatie op deze website klopt.

Heel veel succes gewenst, en klaag mij niet aan voor de investeringen die je zelf doet.

Ik behoud mij het recht voor deze disclaimer op welk moment dan ook te veranderen zonder daarvan een notificatie te geven.