Brokers en Exchanges

Hieronder zie je Nederlandse en enkele internationale bedrijven waar je Cryptocurrencies kunt kopen. Scroll naar beneden om het complete overzicht te zien van cryptocurrency exchanges en brokers.

Binance review

Binance is de nummer 1 plek om altcoins te kopen. Het aanbod van altcoins bij Binance is werkelijk gigantisch. Dit brengt wel een verantwoordelijkheid met zich mee: verdiep je goed in de cryptovaluta die je wilt gaan kopen voordat je daadwerkelijk je geld erin stopt....

Bitvavo review

Bij Bitvavo kun je een zeer ruim aanbod cryptocurrencies verwachten, voor maar liefst 37 altcoins kun je terecht bij Bitvavo. Je kunt met ideal betalen, de transacties worden automatisch verwerkt en de aanmelding en verificatieprocedure is zo voltooid. Let wel op: een...

Bitonic review

Heb je weleens in Google ingetypt dat je Bitcoin wilt kopen, heb je een grote kans dat je Bitonic bent tegengekomen. Nu wil je van iemand anders weten of Bitonic betrouwbaar en veilig is, of ze snel Bitcoins leveren en hoe gemakkelijk het process van het kopen van...

Litebit review

Litebit.eu is het Nederlandse cryptocurrency wisselkantoor met het grootste aanbod cryptocurrencies. Het bedrijf is zeer succesvol en doet zaken in de hele Europese Unie. De betalingen zijn snel en je kunt terwijl je de digitale munten koopt live de koersen zien. Ook...

Cryptocurrencies kopen bij een Nederlands bedrijf? Litebit is waarschijnlijk de broker die je zoekt. Bij Litebit kun je al 36 verschillende cryptocurrencies kopen en eens in de zoveel tijd worden er nieuwe munten aan toegevoegd. Je kunt gewoon betalen met iDeal en de transacties zijn rete snel.
Ook bij Bitvavo kun je kiezen uit een ruim aanbod van digitale valuta. Sommige munten, zoals Cardano (ADA), die nog niet overal te koop zijn maar wel een grote potentie hebben kun je ook kopen bij Bitvavo. Een voordeel van deze Nederlandse broker is dat het ook beginnersvriendelijk is. Je kunt namelijk de munten ook gewoon in je online wallet vasthouden. Verkoop je cryptocurrencies wanneer je maar wilt en het geld staat binnen afzienbare tijd weer op je bankrekening. Je kunt gewoon je cryptocurrencies kopen met iDeal.
Bitcoin Meester is een gebruiksvriendelijke Nederlandse cryptocurrency broker met een gevarieerd aanbod digitale valuta. Gebruiksvriendelijk, omdat het ook een eigen wallet heeft. Zo kun je zonder enige technische kennis je eerste Bitcoins en andere cryptovaluta kopen. Nog een voordeel aan Bitcoin Meester is dat het IOTA verkoopt, dat op dit moment door nog niet zoveel cryptobrokers wordt aangeboden. Zoals bij elke Nederlandse broker die wij op deze website reviewen, kun je je cryptovaluta kopen met iDeal.
Bitonic is een van de Nederlandse cryptocurrency giganten. Het is het oudste bij ons bekende Nederlandse bedrijf dat Bitcoins verkoopt. Nadeel aan Bitonic is dat je er alleen maar Bitcoins kunt kopen en dus geen altcoins. Wil je gewoon wat Bitcoins kopen? Dan is Bitonic een fantastische keuze. Betalen met iDeal? Check!
Binance is geen Nederlands bedrijf, maar mateloos populair bij mensen die in cryptocurrencies investeren. Je kunt er zowel met fiat cryptomunten kopen, als die verhandelen op de beurs. Sommige mensen maken er een sport van om bij een hoge koers munten te verkopen en ze bij een lagere koers weer terug te kopen. Zo proberen zij steeds meet cryptovaluta in hun bezit te krijgen. Binance is een uitstekend platform waar je kunt beginnen met oefenen in handelen met cryptovaluta en het aanbod aan altcoins is ongekend ruim.
Coinbase is misschien wel dé populairste internationale cryptocurrency broker. Met name Amerikanen maken massaal gebruik van het platform. je opties zijn niet heel uitgebreid, want je kunt er op dit moment alleen Bitcoins, Bitcoin Cash, Ethereum en litecoin kopen. Wel zijn dit een paar van de meest gebruikte cryptovaluta en dus is het een prima platform om te gebruiken.