22-08-2018, Amsterdam. Vanaf vandaag keert Bitvavo GAS uit aan mensen die NEO bezitten op het Bitvavo platform. Dit is een belangrijke stap voor het platform, omdat het nu aantrekkelijker is om je NEO op Bitvavo te laten staan.

NEO is een cryptocurrency die dividend uitkeert in de vorm van een andere cryptocurrency: GAS. Om GAS te krijgen, moet je zelf je NEO in een NEO wallet houden. Ook als je offline bent, krijg je dan automatisch GAS op je account per seconde dat je NEO in je wallet hebt staan.

Niet veel exchanges keren echter GAS uit aan de klanten die NEO in hun online wallet hebben staan. Het populaire Binance is een uitzondering hierop.

Maar daar brengt Bitvavo dus vanaf vandaag verandering in. Eigenaren van NEO bij Bitvavo krijgen nu de GAS die NEO oplevert: wel zo eerlijk!

Behalve support van GAS, kwam Bitvavo vandaag met een nieuwe mededeling. Het populaire Amsterdamse cryptocurrency bedrijf biedt nu 8 nieuwe cryptocurrencies aan op haar online platform: namelijk:

– ARK
– DigiByte
– Ethereum Classic
– GAS (Wordt tevens aan NEO houders uitgekeerd)
– Nano
– Nebulas
– Ontology
– Power Ledger
– Stratis
– Vertcoin
– Waves

De snelheid waarmee Bitvavo verbeteringen aan haar platform toevoegt, kan duiden op een glansrijke toekomst voor deze relatief nieuwe Nederlandse cryptocurrency broker.