Stellar (XLM ) en Cardano (ADA) verbazen vandaag met een absurd te noemen stijging.  Gisteren schreven wij dat de technische analyse in de richting van een Bullmarkt begint te wijzen – vandaag lijkt onze goede hoop te worden bevestigd.

Stellar snelste stijger in een Bullmarkt

Stellar, de rivaal van Ripple, heeft gedurende de bearmarket van 2017 een hele enthousiaste community weten op te bouwen. Dit komt doordat het de aangename technologie van Ripple gebruikt, maar deze open-source heeft gemaakt, meer gedecentraliseerd is en de organisatie non-profit is. Vandaag beloont de cryptobeurs de HODLers van deze munt eindelijk.

De slapende reus Cardano wordt wakker

Ook Cardano pakt een forse winst. Cardano wordt door veel mensen gezien als een slapende reus: de mede oprichter van Ethereum zit achter deze blockchain technologie, maar heeft geleerd van de fouten van Ethereum voordat hij Cardano begon. Cardano is een cryptocurrency platform dat ook werkt met smart contracts, en sterke banden met de academische wereld onderhoud om het platform te verbeteren en uit te breiden. Cardano fanaten plukken vandaag eindelijk de vruchten van hun vertrouwen in Cardano en kunnen tevreden zijn met een stijging van bijna 20%.

Nu wachten veel mensen af of er een correctie gaat komen en hoe groot deze wordt. We zullen met interesse volgen of dit een voorbode is voor een nog grotere beweging.

Opzoek naar een cryptovaluta broker?